AGEM Yapı 2013 yılında kurulmuş, inşaat sektörüne genel müteahhitlik hizmetleri ve taahhüt işleri alanında hizmet vermektedir.

İnsan hayatını esas alan AGEM Yapı’nın amacı her gelir grubuna hitap ederek, alt yapısı çözümlenmiş, doğayla bütünleşmiş, güvenli, modern ve estetik yapılar inşa etmektir.

Bu amaçla; konusunda uzman teknik kadrosu, profesyonel, takım çalışmasına yatkın, çağdaş analitik düşünceye sahip ekibi, ödünsüz kalite anlayışıyla insanlara daha rahat ve çağdaş bir yaşam sunan projeleri geliştirmeye ve bunları hayata geçirmeye devam etmekte olup, inşaat sektöründe kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Yaşamı daha iyiye götürmeyi arzulayan ve “Hayallerinizin Ötesinde” söylemi ile iş alanındaki deneyimini sektöre aktaran AGEM Yapı, gelişmiş teknoloji kullanarak estetik ve kaliteyi ön plana çıkaran proje ve konsept sunmaya ayrıca müşteri memnuniyetinin sağlanmasına odaklanmıştır.

VİZYON
Doğayla bütünleşmiş, yenilikçi, estetik ve tarz sahibi mimari konsept projeleri hayat geçirmek ve yaşam alanlarınızın kişiselleştirilmesinde fark yaratmak. En önemlisi bu projelerden faydalanacak kişi sayısını üst düzeyde tutarak müşterilerimizin AGEM Yapı ile birlikte olmaktan mutluluk duydukları, müşteri memnuniyetinin kalıcı dostluklara dönüştüğü bir şirket olmak.

MİSYON
Takım ruhu içerisinde hareket ederek, sektördeki yenilik ve teknolojik gelişmelere açık olup, projelerimizde bu gelişmeleri doğayla bütünleştirerek hayata geçirmek. Kaliteden ödün vermeyerek estetik, modern ve tarz sahibi yaşam alanları oluşturmak ve kişiselleştirmek. Bütün bunları yaparken de her gelir grubuna hitap etmek.